Een weekendje weg tijdens de wintermaanden

Tijdens de koude wintermaanden in Nederland zijn er nog genoeg plaatsen waar het nog 20 graden plus is zoals: Curaçao, Hawaii, Kaapverdische Eilanden, Indonesië of de Dominicaanse Republiek. Tijdens het uitzoeken van deze reis verheugen we ons al op dat moment dat de vakantie van start is gegaan! Echter, is er nog een ding dat nog even geregeld moet worden en dat is de manier van reizen naar de luchthaven. In dit artikel nemen we je bij de hand met enkele gemakkelijke tips!

Een parkeerplaats regelen bij het vliegveld

Parkeren rondom Schiphol loont! Afgelopen herfstvakantie steeg de prijs van parkeren bij Schiphol Airport voor 8 dagen tot een recordhoogte van € 109! Er zijn websites waar je gemakkelijk een Schiphol Parking kunt reserveren. Maar het grootste aanbod vindt u op www.vliegenenparkeren.nl, daarnaast bieden zij ook de laagste prijs garantie. Zo betaald u nooit te veel. U kunt kiezen voor valet parking of voor shuttle parkeren. Deze services zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Een taxi naar het vliegveld

Er is ook de mogelijkheid om middels de taxi naar het vliegveld te geraken. Hiervoor zijn deelinitiatieven voor maar ook zijn er diverse websites waar u taxi ritten naar vliegvelden kunt vergelijken. Het nadeel is dat hier per persoon vaak meer kosten aan verbonden zitten dan het parkeren.

Met de Trein naar Schiphol

Het grote voordeel van Schiphol is dat je vanuit het station rechtstreeks de terminal in loopt. Dit is bij geen enkel vliegveld dat interessant is voor de Nederlandse reiziger het geval. Voor de prijzen checkt u gemakkelijk de site van de NS.