Goedkoop parkeren is te leren!

Vakantie is vakantie, of het nu een wereldreis is of een gezellig weekendje weg.

Wie kijkt daar nou niet naar uit? Het is al jaren niet ongewoon meer om het vliegtuig te nemen in plaats van de auto of de bus. Met het vliegtuig reizen kan vaak voor hetzelfde of zelfs voor minder geld; je kunt lekker slapen onderweg en voor je het weet ben je op je bestemming: heerlijk!

Parkeren op Schiphol

schiphol vervoerWat tegenwoordig bijna onlosmakelijk verbonden is met vliegen is het parkeren van de auto op Schiphol. De winter komt er weer aan en in het openbaar vervoer betekent dat (in ieder geval in Nederland): blaadjes op het spoor, bevroren wissels of zelfs sneeuw. Kortom, vertraging! Het is daarom heel begrijpelijk dat steeds meer mensen ervoor kiezen om met eigen vervoer naar Schiphol te gaan. Zo zijn ze er zeker van dat ze hun vlucht niet zullen missen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze opties om de auto goed en veilig op en nabij Schiphol te parkeren voor een korte of een langere periode. Smart parking, valet parkeren of een hotel in combinatie met een parkeerplek zijn goede voorbeelden.

De prijzen voor parkeren op Schiphol blijven door de groeiende concurrentie sterk dalen. Schiphol Smart parking blijft een populaire keuze; mensen kennen het, het is veilig en goedkoop. Maar de nieuwkomer Q-park heeft enorm scherpe prijzen. Zo kun je daar de auto voor 14 dagen parkeren voor maar €1,79 per dag!

Goed voorbereid aan je vakantie beginnen geeft een rustig en relaxed gevoel. Weten dat alles geregeld is, dat de auto veilig geparkeerd staat en je op je gemak weer naar huis kunt rijden na een heerlijke break.

Of je nu kort of lang wilt parkeren, volledig met service of zelfstandig, er zit altijd een aanbieder bij die aan je wensen voldoet. Parkerenschiphol.nl zet ze allemaal op een rijtje en biedt de meest betrouwbare en goedkoopste aanbieders voor de gekozen optie.