Hoe kom je bij Eindhoven Airport?

Ga je binnenkort op vakantie en weet je nog niet hoe je naar het vliegveld gaat reizen? Er zijn verschillende vervoersmogelijkheden waar je gebruik van kan maken om naar het vliegveld te reizen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij.

Taxi

Allereerst kun je natuurlijk een taxi reserveren. Dit is op zich een makkelijke manier van vervoer regelen. Je hoeft alleen maar een telefoontje te plegen en je bent al klaar. Omdat vluchten vaak op onhandige tijdstippen vertrekken, bijvoorbeeld heel vroeg in de ochtend, voel je je al gauw bezwaard om een kennis of familielid te vragen. Bij een taxi heb je hier geen last van, het is immers hun werk. Het nadeel van een taxi is dat het vaak erg veel geld kost.

Openbaar vervoer

Je kunt natuurlijk ook met het openbaar vervoer naar het vliegveld reizen. De kosten hiervan liggen vaak stukken lager dan bij een taxi. Het enige nadeel is dat je te maken kan krijgen met vertragingen. Daarnaast is het ook best onhandig om met allerlei koffers in het openbaar vervoer te reizen, vooral als je op een druk tijdstip gaat reizen.

Parkeren bij een vliegveld

Je zou ook met je eigen auto naar het vliegveld kunnen reizen, en deze daar parkeren bij een speciale parkeerplaats. De kosten hiervan zijn vaak niet hoog, en het is heel gemakkelijk om te regelen. Je kan bij de meeste makkelijk online reserveren, en dat ook nog eens op korte termijn. Het reserveren voor parkeren Eindhoven vliegveld kan je zelfs tot 24 uur van tevoren doen.