Mooie houten recreatiewoning

De meeste mensen kunnen er alleen maar van dromen; een tweede huis in het buitenland.

blokhutMaar wie het slim aanpakt kan veel meer bereiken dan op het eerste gezicht mogelijk lijkt. Een vakantiehuis is wel degelijk binnen bereik wanneer je pakweg 30.000 euro te besteden hebt.

Blokhut chalets maken het mogelijkIn de ons omringende landen komt Duitsland het meest dichtbij om voordelig een tweede ‘droomhuis’ te realiseren. In gebieden als de Vulkaan Eifel, ter hoogte van Luxemburg, kun je voor een relatief laag bedrag (circa 10.000 euro) een stuk grond kopen in de prachtige heuvelachtige omgeving van de Eifel. Eenmaal in het bezit van een mooi gelegen stuk grond kun je er voor kiezen om een dubbelwandige blokhut chalet te bouwen.

Dergelijke blokhutten vormen een volwaardige recreatiewoning, zoals je deze aantreft bij vakantieparken als Landal Greenparks. Een dubbelwandig blokhut chalet koop je al rond de 10.000 euro, waarbij de blokhut volledig is ingedeeld met entree, kamers, keuken en sanitair. Je zult zelf dienen te investeren in keuken en santitair, maar het fundament hiervoor is reeds aanwezig.