Vervoer naar het vliegveld

Denk je er over om je auto tijdens je vakantie te parkeren bij Schiphol, maar weet je nog niet zeker bij welke parking je je auto wilt gaan parkeren? Er zijn verschillende zaken waarmee je rekening moet houden. Wij leggen je uit waar je op moet letten als je je auto gaat parkeren bij een parking bij Schiphol.

Voordelig

Allereerst wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor een parkeerplaats. Het is daarom belangrijk om onderling de prijzen van de verschillende parkings met elkaar te vergelijken. Er zijn steeds meer parkings bij Schiphol waar je goedkoop je auto kan parkeren tijdens je vakantie, dus er is genoeg keuze. Laat je echter niet volledig door de prijs leiden, er zijn ook andere dingen waar je rekening mee moet houden.

Dichtbij

Het is wel zo fijn als je je auto zo dicht mogelijk bij Schiphol kan parkeren, en niet eerst nog met een shuttle bus naar het vliegveld moet worden gebracht. Daarnaast heb je natuurlijk ook geen zin om twintig minuten lopend met je koffers te zeulen naar het vliegveld.

Veilig en betrouwbaar

Daarnaast wil je natuurlijk zeker weten dat je auto in goede handen is, en dat hier in de tussentijd geen rare dingen mee gebeuren. Zorg er daarom voor dat je een parking uitkiest die veilig is, en goed bewaakt wordt. Let er op dat de parking bekend staat als een betrouwbare parking. Zo is Schiphol valet parking online de enige echte officiële parkeerservice van Amsterdam Airport Schiphol.